Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική αποστολή του διεθνούς κύρους περιοδικού «Food & Travel Magazine» στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου 2024. Η επίσκεψη, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου, εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την ανάδειξη και προβολή του γαστρονομικού τουρισμού της Κρήτης σε διεθνές επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας περιήγησής τους, οι δημοσιογράφοι του Food & Travel Magazine εξερεύνησαν περιοχές του Λασιθίου, συμπεριλαμβανομένων του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας και της Σητείας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τοπικούς παραγωγούς και να γευτούν αυθεντικές κρητικές συνταγές.
Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, παραγωγούς και τους Συλλόγους Ξενοδόχων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας που συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση αυτής της δράσης και για την φιλοξενία στα ξενοδοχεία Daios Cove Luxury Resort, Coriva Beach Hotel & Bungalows και Sitia Beach City Resort & Spa.
Διαβάστε τη συνέχεια στο thenewswall.gr